Contact

Alle aanvragen voor juridisch advies kunnen uitsluitend via het online aanvraagformulier worden ingediend. Dit formulier vindt u onder het kopje "Kosten en aanvragen". Het kan echter zo zijn dat u aanvullende vragen hebt over de dienstverlening van Recht in het echt. Geen probleem! Ook in dat geval sta ik graag voor u klaar.

Algemene vragen kunt u stellen via het contactformulier onderaan deze pagina. Ik doe mijn best om uw vraag binnen 24 uur te beantwoorden. Wilt u liever telefonisch contact? In dat geval kunt u bellen naar telefoonnummer 06-15175223. Dit kan van maandag tot en met donderdag tussen 19.00 uur en 21.00 uur en op vrijdag tot en met zondag tussen 12.00 uur en 16.00 uur. Eventuele WhatsApp-berichten worden ook tussen deze tijden gelezen en beantwoord. 

Verder is Recht in het echt natuurlijk ook bereikbaar via verschillende socialmediakanalen, zoals Facebook, Instagram, LinkedIn en Twitter. 

Let op! Het onderstaande contactformulier kan niet gebruikt worden voor het indienen van aanvragen. Aanvragen die wel via dit formulier worden ingediend, worden niet in behandeling genomen.